RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vant Joker-millioner - fikk blomster

Sist oppdatert:
En blomsterbukett var hva Sølver Merkesdal fikk i erstatning etter at han ble fratatt milliongevinsten av Norsk Tipping.

Sølver Merkesdal ble sist onsdag den glade vinner av i alt 2.789.000 kroner i Joker-spillet til Norsk Tipping. I alle fall trodde han det.

- Da pengene uteble ringte jeg til Norsk Tipping. Her var meldingen: «Beklager, det her er en teknisk feil hos oss». Forvirret spurte jeg om dette var det hele, og fikk svaret: «Ja, det er det hele», sier familiefaren til Nettavisen.

Merkesdal forteller at han for første gang ble oppringt av Norsk Tipping i dag - seks dager etter at feilen ble oppdaget.

- Jeg fikk en telefon fra Norsk Tipping i dag der de beklaget hendelsen, og lovet meg et plaster på såret. Litt senere mottar jeg en bukett blomster med tilhørende kort; «Vi beklager på det sterkeste hendelsen med feil informasjon, og de belastninger dette har påført deg og din familie», sier familiefaren til Nettavisen.

Knust
Merkesdal er lite fornøyd med erstatningen.

- Jeg hadde lyst til å hive blomstene i søppelkassen. Hele familien er knust etter tabben fra Norsk Tipping. Dette var et ordentlig slag i trynet. Jeg synes ikke en blomsterbuket er tilstrekkelig etter en slik tabbe, men jeg fikk vite av Norsk Tipping at mer ikke var aktuelt fra deres side, sier familiefaren.

Og fortsetter:

- Jeg har nesten ikke sovet siden jeg fikk vite om tabben. Jeg drømmer stadig om at Norsk Tipping kommer på døren og leverer milliongevinsten, sier han til Nettavisen, og etterlyser en tabbekonto hos Norsk Tipping.

Beklager
Sikkerhetssjefen i Norsk Tipping, Werner Bosaaen, forteller at Norsk Tipping har mottatt en protest fra Merkesdal, og at denne er sendt inn til lotteri- og stiftelsestilsynet for behandling.

- Vi beklager tabben, og synes dette er veldig leit. Vi har sendt inn protesten til tilsynet, og kan ikke annet enn å vente på deres beslutning. Inntil klageinstansen har tatt en avgjørelse, kan ikke vi utbetale annet enn det han faktisk har vunnet, sier Bosaaen til Nettavisen.

Sikkerhetssjefen opplyser at Merkesdal har blitt utbetalt de 1860 kronene han egentlig vant i onsdagens Joker-spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere