RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vant to toppremier i Lotto

(scanpix)
Sist oppdatert:
Et ektepar fra Surnadal i Møre og Romsdal var trolig Norges heldigste i helgen da de likegodt sikret seg to førstepremier i Lotto lørdag.

Med én ukes mellomrom leverte mannen nemlig to 10-ukerskuponger, med de nøyaktig samme tallene på. Det ga full uttelling lørdag og sørget for at vedkommende nå er nesten fire millioner kroner rikere, melder Norsk Tipping.

-Er det sant?
Ekteparet Edna og Harry Skrøvseth fra Surnadal satt på hytta si, da de plutselig fant ut at de skulle sjekke Lotto-tallene sent lørdag kveld. Rett etter holdt begge regelrett på å få kaffen rett i vrangstrupen. For én ting var at de hadde sju rette Lotto-tall. Det som var like fantastisk var at de hadde sju rette på to kuponger.

Edna greide ikke å vente til mandag morgen med å få bekreftet at dette faktisk var sant og forsøkte å få tak i noen på Norsk Tipping sent lørdag kveld.

- Er det virkelig sant? Det er ikke til å tro, utbrøt hun ekstatisk.

Var usikker
Bakgrunnen for at ekteparet satt på to like kuponger, og dermed to store Lotto-gevinster, var at det rundt innleveringstider hadde hersket en viss usikkerhet rundt om de faktisk hadde levert kupongen eller ikke.

For sikkerhets skyld leverte mannen min kupongen en gang til. I etterkant viste det seg jo at vi allerede hadde levert, da vi fant igjen den andre kvitteringen, men i dag er vi ikke lei oss for at vi er litt glemske. Det ga jo maksimal uttelling, ler hun storfornøyd inn i telefonen.

- Født på feil dato
- Hele rekka består av bursdagene til alle barnebarna våre. Ni i tallet. Vi har hatt rekka i årevis, og mannen min har bestandig sagt at barna er født på feil dato. I dag har Lotto-kulene gjort den påstanden til skamme, sier Edna.

Begivenheten skulle markeres straks.

- Det blir feiring i kveld, og så skal vi ta oss en ringerunde til barna våre og fortelle om nyheten. Deretter må vi tenke oss godt om hva vi skal bruke pengene på. Det som er helt klart er at vi trenger en ny bil. Dessuten har vi snakket om å bygge på litt. Jul er det også snart, legger hun til.

Uregistrert
De uregistrerte spillerne som vant i Lotto lørdag, hadde kjøpt spillene sine på følgende sted:

Mix-kiosken Rensåskiosken AS i Bodø i Nordland (7. november), Narvesen i Vangsgata i Voss i Hordaland (19. november) og Rimi Stormarked i Thonning Owesensgate i Trondheim i Sør-Trøndelag (22. november).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere