RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varetekt for legedrapssiktet

Sist oppdatert:
Politiet ber i dag om at drapssiktede Kamel Mellah må varetektsfengsles for fire uker.

OSLO TINGHUS (TV 2 Nettavisen): Det sier politijurist Trude Sparre til TV 2 Nettavisen.

Hun ønsker ikke å kommentere de faktiske forhold i saken, men sier at påtalemakten vil begjære Mellah fengslet i fire uker.

Fengslingsmøtet, som skulle starte klokken 13 fredag, vil etter alt å dømme bli holdt bak lukkede dører, på begjæring fra politiet.

Lange avhør
Mellah, som kom til Norge i 2004 og søkte asyl, ble pågrepet i en leilighet i Bjerke Studenhus onsdag i 20.30 tiden etter en intens politijakt. Han var da etterlyst med navn og bilde og store styrker hadde lett etter ham i flere timer.

Syv timer tidligere skal Mellah ha kommet på legekontoret til Stein Sjaastad. Under en krangel skal han ha dradd frem en kniv og stukket legen gjentatte ganger i brystregionen og halsen. Sjaastads sekretær ble sjokkerende vitne til hendelsen, men kom seg fra dramaet uten fysiske skader.

Torsdag brukte politiet til å gjennomføre tekniske undersøkelser av Mellahs leilighet på Bjerke. Først fredag startet avhørene av ham.

Etter det TV 2 Nettavisen får opplyst skal avhørene ha pågått i flere timer fredag. Siktede har nå fått en pause for å kunne møte i fengslingsmøtet i Oslo tinghus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere