RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varetektfengsles etter hammerangrep

Sist oppdatert:
Mannen som mandag skal ha gått til angrep på kona med hammer, er varetektfengslet for to uker.

- Vi ser svært alvorlig på denne saken og vil prioritere den høyt, sier politiadvokat Tone Nissen-Sollie ved Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiadvokaten ba i går retten om å varetektfengsle mannen for fire uker, men fikk bare medhold i to uker.

Slo med hammer
Ifølge Nissen-Sollie er mannen ikke anmeldt for lignende forhold tidligere. Etter mandagens hendelse ble han siktet for to tilfeller av legemsbeskadigelse. Han skal først ha slått sin 41 år gamle kone hjemme i huset. Senere, etter å ha krasjet inn i bilen hennes, skal han ha slått kona med hammer og dratt henne etter håret.

Siktet for drapstrusler
Politiet har også siktet mannen for frihetsberøvelse da han truet kona inn i bilen sin. Etter opptrinnet i huset prøvde kvinnen å rømme i bil. Mannen la seg på hjul og fikk stanset henne i Vinjesgate i Larvik.

49-åringen skal ha kjørt inn i kvinnens bil bakfra flere ganger. Kvinnen har forklart til politiet at hun til slutt fikk skrens. Da kjørte mannen inn i siden på bilen hennes. Med hammerslag og lugging truet han henne inn i sin egen bil.

Han skal også ha truet med å drepe henne gjentatte ganger, noe mannen også er siktet for.

Fikk flere kutt
Ifølge politiadvokat Nissen-Sollie ble kvinnen påført flere kutt, både i pannen og bakhodet. Hun har fått et blått øye og et kjempestort blåmerke på armen. Hun ble i går kveld behandlet ved Larvik sykehus.

- Men det ser ut som hun klarer seg fint, sier Nissen-Sollie til TV 2 Nettavisen.

49-åringen har i avhør nektet for at han har slått kona sin hjemme i huset. Hans vedgår at han ble sint og dro kona i håret etter at han og konas bil krasjet. Han nekter for å ha slått henne med hammer.

Han forklarer kollisjonen med at kona bråstanset med bilen og foten hans hang seg fast i pedalene slik at han ikke klarte å stoppe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere