RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varetektsfengsling for torturmistenkte

FEM SIKTET: I dette huset på Kampen ble en 28 år gammel mann funnet død fredag formiddag. Politiet ber nå om varetektsfengsling for de fem siktede i saken.
FEM SIKTET: I dette huset på Kampen ble en 28 år gammel mann funnet død fredag formiddag. Politiet ber nå om varetektsfengsling for de fem siktede i saken. Foto: Marius Vervik
Sist oppdatert:
Politiet vil sjekke mobiler og datamaskiner.

Politiet i Rogaland politidistrikt har søndag besluttet å begjære varetektsfengsling av de fem siktede, etter at 28 år gamle Jonny André Risvik (28) ble funnet død inne i en bolig i Kampensgata i Stavanger fredag formiddag.

Politiet gjorde funn på stedet som indikerte vold, og den avdøde skal ha blitt mishandlet over en viss tid.

- De fem er mistenkte for legemsbeskadigelse med døden til følge, forteller operasjonsleder Henning Andersen ved Rogaland politidistrikt til Nettavisen.

Les også:Fem mistenkt for drap

Utarbeider siktelse
Politiet omtaler dødsfallet som «mistenkelig» og har siktet fem personer, to menn og tre kvinner. To av kvinnene er tenåringer.

Ifølge politiet er den yngste av de siktede ivaretatt av barnevernet, såkalt varetektssurrogat.

- Politiet arbeider utover kvelden med å utarbeide siktelse og fengslingsbegjæringer, skriver politiadvokat Erik W. Rand i en pressemelding søndag.

Har sikret PC-er og mobiler
- Den aktuelle boligen blir i dag gjennomgått av kriminalteknikere. Politiet har sikret mobiltelefoner og datamaskiner tilhørende de siktede og avdøde, og vil gå gjennom disse i løpet av uken, skriver Rand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere