RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Våte og glatte veier

Foto: Statens vegvesen (Webkamera)
Sist oppdatert:
Regnvær fører til utfordringer i trafikken.

- Ta det rolig, beregn ekstra god tid og kjør etter forholdene, er oppfordringen fra Statens vegvesen etter at mye regnvær har ført til store utfordringer i trafikken på Østlandet.

Meteorologisk institutt har sendt ut obs-varsel der de advarer mot lokalt vanskelige kjøreforhold på grunn av nedbør og overgang til plussgrader i flere fylker.

Sjekk ditt lokale værvarsel på Nettavisens værsider

- De store veiene har vi kontroll på i forhold til salting, men enkelte småveier er nok glatte, sier operatør Anders Oustorp ved veitrafikksentralen til Romerikes Blad mandag morgen.

Oslo Lufthavn Gardermoen var mandag morgen stengt på grunn av underkjølt regn og glatte rullebaner. Det førte til store forsinkelser og en rekke innstillinger.

Les også: Glatte rullebaner stengte Oslo lufthavn

Asker og Bærum politidistrikt melder at det tidvis har vært svært glatt på småveier i Bærum natt til mandag. En bil kjørte i morgentimene av veien like ved Haslumkrysset. Politiet fikk melding klokka 04.39.

I Telemark og Vestfold var det store utfordringer og flere trafikkuhell på glatte og våte veier søndag ettermiddag, melder Telemarksavisa og Østlands-Posten.

Se de siste veimeldingene på Statens vegvesen eller NRK Trafikk

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere