Vedder på Märthas barn

Foto: (Foto: Scanpix)

Allerede nå kan du sette penger på om Märtha og Ari får en gutt eller jente og om barnet blir tungt, eller kort eller langt. Sjekk oddsene.

20.09.04 15:47

Det er Unibet som nå har åpnet for veddemål for barnet.

Fra oddsen kan man lese at det heller mot å bli en jente. Hvis det blir en jente, får du 1.85 i odds, mens en gutt gir 1.90 i odds.

HTML EMBED
Blir Märtha og Aris barn en gutt eller jente?
Jente
Gutt
Tvillinger

Se resultat

Du kan også sette penger på om barnet vil være over eller under 50 centimeter når det blir født, veier over eller under 3600 gram, eller om barnet blir født før eller etter 10. april.

- Royal odds, eller kongeodds som vi også kan kalle det er en morsom gest vi forsøker å få til hver gang det skjer noe positivt i det norske kongehuset, sier Unibets norske markedssjef Bjørnar Thomassen i en pressemelding.

Pressen venter
Mandag formiddag ble det kjent at Märtha og Ari skal ha barn nummer to. Ifølge Slottet har hun termin medio april.

Et titalls journalister ventet mandag ettermiddag utenfor boligen til Märtha og Ari Behn i Lommedalen i håp om at de kommende foreldrene skulle komme ut og kommentere den gledelige nyheten. Da klokken var 14.40 hadde det ennå ikke skjedd. Det er også usikkert om ekteparet i det hele tatt er i sitt hjem i Lommedalen.

De fremmøtte journalistene benyttet tiden på å vente og ta bilder av de andre som ventet.

Glad Bondevik
Statsminister Kjell Magne Bondevik hilser med glede nyheten om at prinsesse Märtha Louise og Ari Behn venter barn.

- Det at en familie venter barn er noe av det hyggeligste som kan skje, sier Bondevik via sin statssekretær for pressesaker, Gunnar Husan, til TV 2 Nettavisen.

Også Bærum-ordfører Odd Reinsfelt gleder seg over prinsesse Märtha Louises graviditet.

- Det var da hyggelig å høre, spesielt hyggelig for foreldrene, og kanskje for besteforeldrene også, sier ordfører Odd Reinsfelt i Bærum kommune til TV 2 Nettavisen.

- Går som planlagt
Til tross for graviditeten, vil alle konsertene og opplesningene til prinsesse Märtha går som planlagt i tiden frem mot fødselen.

- Vi er nettopp ferdig med en toukers turne og den har gått veldig bra. Når det gjelder prinsessens program videre er det avklart og vi følger programmet. Graviditeten fører ikke til noen avlysninger, sier prinsessens manager, Jan Sollesnes, i Stageway til TV 2 Nettavisen.

Hva skal barnet hete? Ta debatten her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.