RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vegvesenet tok Olavs hekk - midt på natta

RABALDER: Olav Jakobsen hørte et forferdelig rabalder utenfor huset i Fossmoveien på Bardufoss i tre-tida på natta. Det var vegvesenets kantklipper som var i ferd med å fjerne hekken på eiendommen!
RABALDER: Olav Jakobsen hørte et forferdelig rabalder utenfor huset i Fossmoveien på Bardufoss i tre-tida på natta. Det var vegvesenets kantklipper som var i ferd med å fjerne hekken på eiendommen! Foto: Stein Wilhelmsen (Nordlys)
Sist oppdatert:
Våknet og så kantklipper fra Statens vegvesen.

BARDUFOSS (Nordlys): Olav Jakobsen hørte et forferdelig rabalder utenfor huset i Fossmoveien på Bardufoss i tre-tida på natta. Det var vegvesenets kantklipper som var i ferd med å fjerne hekken på eiendommen!

Han sier til Nordlys at han faktisk var våken og hørte at det buldret utenfor huset hans.

- Jeg så også lys på veien litt etter, og så da at det var en kantklipper fra vegvesenet som var her. At den hadde rasert hekken på vår eiendom tenkte jeg ikke på.

Det oppdaget Olav da han var ute og morgenen etter. To furutrær og flere meter av hekken mot veien var borte.

- En skandale

- Dette er jo noe bortimot en skandale. For det første må jo de som jobber i vegvesenet kjenne til hva som er privat eiendom og dermed ikke skal røres. For det andre lurer jeg på hvorfor de må være ute og jobbe i mørket klokken tre på natta? Vi hare bodd her i Fossmoveien i 50 år, men aldri opplevd noe liknende.

- Må gjennomgå rutiner

Overingeniør Jarl Johansen hos Statens vegvesen sier til Nordlys at selv om noen kanskje kan dra på smilebandet av en slik hendelse, så tar han dette med fullt alvor.

- Her har det skjedd en glipp, og vi i vegvesenet på gjennomgå våre rutiner slik at vi unngår at slikt skjer. Nå har vi rundt 800 kilometer med veier der vi driver med slik kantklipping, så i det lange løp er det ikke til å unngå at uhell kan skje. Men vi beklager overfor grunneieren det som har skjedd, og bestreber oss i år på å være mer aktsom for ettertida. Han legger til at det er Mesta som klipper i dette området, og kan ikke gi noe svar på hvorfor dette skjedde midt på natten.

Se flere saker på nordlys.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere