RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Øvelseskjører bommet på bremsen

Sist oppdatert:
Kvinnen (18) tråkket klampen i bunn isteden. Klemte 18-åring mellom bil og russebuss.

(iOslo.no) Her er noen av sakene fra politiet i Oslos egen logg det siste døgnet:

Tråkket på gassen i stedet for bremsen – kvinne skadet
MAJORSTUA: En kvinne (18) som skulle øvelseskjøre var uheldig og tråkket på gassen i stedet for bremsen ved en Esso-stasjon klokka 21.53. Dette førte til at en annen kvinne (18) kom i klem mellom bilen og en russebuss som sto parkert på stedet. Kvinnen ble kjørt til Aker sykehus for undersøkelse. En mann (34) var med i bilen jenta kjørte, og var ansvarlig for øvelseskjøringen.

Slåsskamp ved Byporten
SENTRUM: Det var en stund ampert mellom en gjeng gutter foran hovedinngangen til Byporten. Hendelsen ble varslet klokka 19.00. En vekter klarte etter hvert å roe gemyttene. Den ene parten som var involvert i slåsskampen ønsket å anmelde forholdet.

Bortvist flere ganger – tatt for nasking
MORTENSRUD: En beruset mann som ved flere anledninger hadde blitt bortvist fra Mortensrud senter, slo seg vrang etter at han ble tatt for nasking i en foretning på senteret. Dette fant sted klokka 19.22. Mannen måtte legges i jern og ble deretter tatt med til arresten. Forholdet vil bli anmeldt.

Hittet hund
SMESTAD: En golden retriver ble funnet av en kvinne på Smestad klokka 21.15 som varslet politiet om hunden. Redningstjenesten Viking ble videre varslet, og de tok seg av den bortkomne retriveren.

Russebråk ved Slottet
SENTRUM: En ansamling av russ ved Slottet fikk muntlig pålegg av politiet om å fjerne seg, etter å ha forårsaket ordensforstyrrelse på offentlig sted. Garden meldte om bråket klokka 22.54.

Syklet rett i døra
SENTRUM: En syklist kjørte rett i en drosjedør klokka 22.33. En drosje hadde parkert i sykkelfelt, og drosjesjåføren åpnet døren akkurat da syklisten kom. Heldigvis for begge de involverte ble ingen skadet.

Mann tatt for kjøring i påvirket tilstand
NORDSTRAND: En mannlig bilfører (21) ble brakt rett i arresten etter å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand klokka halv ett.

Mistenkelige planter
HELLERUD: En melder kontaktet politiet klokka 08.18 etter mistanke om at noen hadde plantet cannabisplanter langs en skogsvei på Hellerud. Melderen syntes det lignet cannabisplanter, og det skulle ha luktet intenst på stedet. Politiet følger opp saken.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere