Gå til sidens hovedinnhold

Veltet vogntog sperrer trafikken

Et veltet vogntog skaper forsinkelser i morgentrafikken ved Lysaker.

Vogntoget veltet omkring klokken 06.00 onsdag morgen ved Lysaker.

- Det er et vogntog lastet med jordbær, som har veltet midt over brua ved Granfosstunellen. Den sperrer all trafikk fra Bærumssiden, sier Thomas Baarsrud til Nettavisen.

Jordbærene har ikke lekket ut i veibanen.

Fjerningen av vogntoget er heller ikke helt enkelt.

- De må vente til rushen har gitt seg før de kan begynne med det. De må ha antageligvis ha en mobil kran på E 18, for å få løftet den opp, sier vaktoperatør Louis Barra i Statens vegvesen til Nettavisen.

Barra vet heller ikke når brua kan bli åpnet igjen.

- Det blir ikke før de er ferdige med bergingen. Vi vet ikke en gang når rushen er ferdig. Det er fortsatt kø utover. Alle som skal ta Ring 3 får ikke gjort det, sier vaktoperatøren.

Viking er på stedet og jobber med å få vogntoget fjernet.

- Det går nok en times tid til. Bilen forsvinner hvert øyeblikk, men hengeren blir stående. Vi må tømme og stroppe den før den kan fraktes vekk. Den har gått litt i stykker, sier avdelingsleder Ann-Charlott Kraugerud i Viking til Nettavisen klokken 11.17.

Det er ikke skiltet omkjøring.

- Når man kommer fra Drammensiden, så kan en kjøre av ved Vækerø og kjøre Ring 3 derfra. Tunellen er åpen fra Mustadkrysset, men retning mot Ulvenkrysset er fortsatt stengt, sier vaktoperatør Rune Walstrøm i Statens vegvesen til Nettavisen.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken