*Nettavisen* Nyheter.

Venstre-leder: - Jeg avlyser sommerferien

Venstre-leder Trine Skei Grande på pressekonferanse mandag 26. juni. Foto: Heidi Schei Lilleås (Nettavisen)

- Vi i Venstre innser at vi har en vanskelig situasjon på meningsmålingene, sier Venstre-leder Trine Skei Grande.

26.06.17 14:27

MØLLERGATA SKOLE (Nettavisen): Støttepartiet Venstre har slitt på meningsmålingene.

Mandag holdt Venstre og partileder Trine Skei Grande pressekonferanse på Møllergata skole i Oslo for å oppsummere før sommeren.

- Avlyser sommerferie

- Vi i Venstre innser at vi har en vanskelig situasjon på meningsmålingene, men vi tror det er mulig å snu, sa Skei Grande.

- Jeg avlyser alt som heter sommerferie. Vi har leaset el-bil med lang rekkevidde, sa Grande og varslet en lang og vidtrekkende valgkamp.

Les også: Venstre vil gjøre den norske skolen til verdens beste

«Alt starter i skolen»

Arenaen for pressekonferansen mandag var valgt fordi Venstre i valgkampen har fokus på skolen og har slagordet «Alt starter i skolen».

Venstre-lederen innledet pressekonferansen med å fortelle at hun i fjor høst fulgte sin lille grandnevø på hans første skoledag nettopp på Møllergata skole.

Klikk på bildet for å forstørre.

Slik ser den ut, bilen Venstre-leder Trine Skei Grande, skal bruke i sommerens valgkamp. Foto: Heidi Schei Lilleås (Nettavisen)

- Hele framtida i Norge ligger i klasserommet. Da er det viktig å ha en skole som ser potensialet i hver enkelt elev, sa Venstre-lederen.

Partiet vil ta bort mer av byråkratiet fra skolehverdagen og gi læreren mer tid til barna, de vil gi lærere mer videreutdanning og gi gode lærere økt lønn og samtidig vil de sørge for et IKT-løft i skolen.

Les også: Høyre-stup på ny Akershus-måling

Under sperregrensen

På en meningsmåling Kantar TNS og TV 2 presenterte sist uke, sto Venstre på stedet hvil med 2,8 prosents oppslutning. Det ville - hvis det var valg nå - kun gitt ett stortingsmandat - partileder Trine Skei Grande.

Nettstedet Poll of polls har beregnet gjennomsnittet av de siste nasjonale meningsmålingene og her ligger Venstre med en oppslutning på 3,3 prosent for juni.

Les også: Siv Jensen: - Jeg har alltid hatt lyst på barn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag