Gå til sidens hovedinnhold

Veronica Kristiansen ut mot Vegard Hansen: - Respekløst

Forsvarte lagvenninnen Nora Mørk etter MIF-trenerens kommentar.

I en twittermelding tirsdag kritiserer MIF-trener Vegard Hansen Nora Mørk for å ikke snakke med pressen da håndballjentene landet på Oslo Lufthavn etter VM-finaletapet i helgen. Det skriver Drammens Tidende.

«Nora Mørk ble mer «avkledd» på Gardermoen i går enn i nakenbilde-saken. Prat med pressen også dagen etter et tap – SÅ stor er hun ikke.» skriver MIF-treneren, og viser til saken der håndballstjernens private bilder ble spredt på nettet.

Les også: Nora Mørk krever 150.000 kroner av samtlige bildetyver

Det var VG som først omtalte saken.

Forsvarer lagvenninnen

Mjøndøling Veronica «Vikki» Kristiansen var kjapt ute med å forsvare lagvenninnen. I et langt innlegg på sin Twitter-profil svarer hun Hansen.

«Den var stygg, Vegard! Respektløst.» begynner sølvmedaljevinneren.

Se hele Twitter-tråden nederst i saken.

Videre skriver «Vikki» at Mørk snakker mer med pressen enn noen andre på laget, og at hun nå trenger ro fordi «media henger over Nora som noen høns 24/7».

Landslagsspilleren sammenligner også pressen med hyener.

Les også: Norge tapte VM-finalen mot Frankrike

– Gjør mjøndølinger stolte

«Du av alle burde vite hva media er ute etter, overskrifter og klikk», avslutter hun innlegget, før hun siden presiserer at hun ikke mener at media er ute etter å ta noen, og at håndballjentene har et godt forhold til pressen.

MIF-treneren - som mener den norske pressen stort sett er veldig snill - sto imidlertid på sitt og svarte på Kristiansens innlegg at han tror det hadde vært lurt med en kort kommentar til journalistene ved hjemkomsten etter finalen.

«Gratulerer med strålende innsats forresten, på og utenfor banen – du gjør mjøndølinger veldig stolt.»

Tirsdag kveld har derimot Hansen ombestemt seg når det gjelder ordbruken.

- Det var kanskje litt unødvendig at jeg skrev avkledd, men det var ikke noe hovedpoeng. Det viktigste for meg er at at man skal uttale seg til pressen også når man taper, sier han til Aftenposten.

Flere artikler fra Drammens Tidende får du her!

Les også

Stråling fra mobil: - Ikke putt mobilen i lomma

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken