RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TRENGER HJELP: Politiet trenger tips fra publikum til å få klarhet i hvem denne mannen er. Han ble funnet av politiet i Oslo forrige søndag og kunne ikke gjøre rede for seg og responderer ikke på tilsnakk.
TRENGER HJELP: Politiet trenger tips fra publikum til å få klarhet i hvem denne mannen er. Han ble funnet av politiet i Oslo forrige søndag og kunne ikke gjøre rede for seg og responderer ikke på tilsnakk. Foto: Politiet

Vet du hvem denne mannen er?

Sist oppdatert:
Han ble funnet av politiet, men de finner ikke ut av hvem han er.

Søndag 18. oktober klokken 1030 ble en mann funnet på Oslo sentralstasjon.

«Han kunne ikke gjøre rede for seg. Han er forvirret, responderer ikke på tilsnakk og er ikke i stand til å ta vare på seg selv», skriver politiet i en pressemelding.

Mannen ivaretas nå av helsevesenet.

Nettavisen har vært i kontakt med savnetavdelingen i Oslo politidistrikt, men de ønsker ikke å gi flere opplysninger i saken på nåværende tidspunkt.

Mannen ivaretas nå av helsevesenet.

Det har ikke lykkes politiet å finne ut hvem han er, og trenger hjelp fra publikum.

Dersom du har informasjon om mannen eller saken ønsker politiet at du ringer savnetgruppen i Oslo politidistrikt på 2266 9189 eller 2266 9966.

Mannen beskrives som 188-189 cm høy, er 50-60 år gammel, har kraftig kroppsbygning, kortbarbert grått hår, blå øyne og bred nese.

Da politiet fant ham var han iført en svart lue, svart dressjakke, grå frakk, svart genser med to hvite striper, svart dressbukse, brune sko og brun/mørk skulderveske.

Bildene politiet har gitt til pressen er tatt av overvåkingskamera på Oslo S og på sykehus. Begge bildene er fra 19. oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere