Vet du hvem denne mannen er?

Den mystiske «flettemannen» er fortsatt en gåte for politiet. Han ble funnet død i Oslofjorden i mars.

04.10.06 13:10

Politiet i Follo har ikke klart å identifisere mannen som ble funnet død i Oslofjorden ved Sjøstrand brygge i Nesodden 4. mars i år. Det er ikke meldt om savnede personer som kan stemme overens med dette funnet.

- Saken er en gåte for oss, sier politiførstebetjent Torstein Sandstø ved Follo politidistrikt til Nettavisen.

Han bekrefter at politiet står helt på bar bakke når det gjelder å identifisere mannen. Follo politidistrikt har fått bistand fra Kripos ID-gruppe og har kontaktet utenlandske kolleger, men heller ikke der har man kommet noen vei.

Nå går politiet ut med en tegning av den døde i håp om å løse mysteriet.

- Avdøde bar preg av å ha ligget i fjorden i flere uker og det er ikke noe i saken som tyder på at avdøde har vært utsatt for en straffbar handling, sier Sandstø.

Den døde var ifølge politiet cirka 35-45 år gammel og cirka 180 cm høy. Han hadde normal kroppsbygning, mørkt brunt langt/halvlangt hår med karakteristiske «fletter» eller såkalte «dread-locks», kinnskjegg, lys i huden, nord-europeisk utseende.

Foto: Politiet

Han hadde på seg sort skinnjakke av merket «Leatherman» med to striper, rød og grå, tvers over brystet. Merket «Route 66» på venstre arm og «Pinaccolada» på brystet. Innenfor hadde han en grå college hettegenser. Sorte dongerbukser, vevet belte med rød og sort stripe, firkantet beltespenne med «smykkesteiner». Brune vinterboots av typen «Viking» Gore-Tex.

Eventuelle tips i saken kan meddeles politiet på tlf.: 02800.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag