RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vet lite om fluktbilene

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Politiet ønsker å gå ut med opplysninger for å få mer informasjon om Audiene som ble brukt under postranet. Fortsatt er en av bilene borte, men politiet kjenner ikke fargen på den savnede fluktbilen.

Tidligere har politiet gått ut med informasjon om kjennetegn og tyveristed for den svarte Chevrolet Tahoe som ble brukt under ranet. Målet var å få informasjon om bilen som kan hjelpe etterforskerne i å oppklare postranet i Oslo mandag kveld. Dette er også ønskelig når det gjelder audiene som ble brukt under flukten.

- Så snart vi har informasjonen om bilene vil vi gå ut med dette, sier leder Tore Røkke ved ransavsnittet i Oslo.

Fullstendig utbrent
Problemet er at politiet har fint lite informasjon om bilene. De vet at den ene Audien var sølvgrå og at den andre var mørk i fargen. Men hvilken av disse bilene som brant ved Rundtjern tirsdag morgen er usikkert. Bilen var også så utbrent at det er vanskelig å finne numre på karosseri og motor.

- Vi har ikke klart å finne ut noe om de to kjøretøyene. Det som var av identifikasjoner er utbrent, sier Røkke.

Mange vitner
Politiet har registrert svært mange vitner i saken, men ingen vitner har så langt kunnet gi opplysninger om hva som skjedde med ranerne etter at de kjørte fra perrongen mellom spor 1 og 2 på Oslo S.

- Bilene kjørte sammen vekk fra området. Men hvor det ble av den ene Audien vet vi ikke, sier Røkke. Dette er svært viktig informasjon for politiet, men foreløpig vet de ikke om Audien de leter etter er mørk eller sølvgrå.

Ønsker tips
Heller ikke fra området ved Rundtjern har politiet noe informasjon å gå etter. Om ranerne har forlatt stedet i en annen bil eller til fots vites ikke. Her er politiet interessert i observasjoner av biler som eventuelt er sett forlate eller kjøre inn i området mandag kveld/natt til tirsdag. Eventuelle observasjoner av personer er også av stor interesse.

- Vi har lite eller ingen informasjon fra dette området. Det er kanskje ikke så rart siden det er et øde område, sier Røkke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere