RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi har mest tilfeldig sex

Sist oppdatert:
Ingen er mer ivrige etter å ha tilfeldig sex enn nordmenn, og ingen er verre til å beskytte seg mot seksuelt overførbare sykdommer.

Det er konklusjonen i en spørreundersøkelse utført på oppdrag for en kondomprodusent, skriver Dagbladet.no. 317.000 personer i 41 land har besvart de intime spørsmålene, som avslører ett og annet om nordmenn i særdeleshet.

Det er nemlig vi som topper lista over tilfeldig sex - one-night-stands. 70 prosent av de spurte nordmennene i undersøkelsen oppga at de har hatt tilfeldig sex en eller flere ganger. Dermed plasserer vi oss som ledende innen dette feltet. Snittet er på 44 prosent.

Mens 47 av de spurte i undersøkelsen sier de de ikke kjente seksualhistorien til den de tilfeldigvis hoppet til køys med uten beskyttelse, oppgir 73 prosent av nordmennene samme svar.

Lege og sexolog Haakon Aars er bekymret:

- Mange unge nordmenn tenker ikke på kjønnssykdommer når de skal ha sex, og innser ikke at ubeskyttet sex er en risikofaktor, sier han til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere