*Nettavisen* Nyheter.

Vil bli siktet for drap

Tre menn og en kvinne er pågrepet i forbindelse med drapet på Kjell Anders Hoverud. En femte person er etterlyst.

03.11.04 11:41

En person er fortsatt etterlyst, mens tre personer, en kvinne og to menn, er pågrepet i forbindelse med etterforskningen av det politiet antar er drapet på sandefjordsmannen Kjell Anders Hoverud (27).

- To av dem vil bli framstilt for varetektsfengsling i morgen, torsdag, sier politiadvokat Rina Stokke Charalampaki ved Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

En femte person blir også koblet til saken. Politiet oppdaget onsdag at han allerede satt varetektsfengslet i forbindelse med en annen sak.

Personen som ble funnet død i skogen i Vestre Kodal i Vestfold fredag, er ennå ikke identifisert. Politiet venter på obduksjonsrapporten, men regner med at det dreier seg om den savnede Kjell Anders Hoverud.

Stokke Charalampaki vil ikke bekrefte at politiet jobber ut fra en teori om at Hoverud er tatt av dage i et narkooppgjør, men bekrefter at både de mistenkte og Kjell Anders Hoverud er kjent av politiet i Vestfold fra tidligere.

Hoverud ble i vår dømt til ett års fengsel for narkotika- og vinningsforbrytelser, men hadde ikke startet soningen, skriver Tønsbergs Blad.

Ifølge avisa skal han ha skyldt et sekssifret beløp i narkogjeld, sammen med en venn. Rykter i det kriminelle miljøet har gått på at han ble skutt i en hytte i Kodal og begravet på stedet der politiet fant ham fredag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.