RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ÆRESDRAP? Kriminalteknikere fra politiet på åstedsadressen i Oppegård i saken hvor seks familiemedlemmer er siktet for drapsforsøk på en 18 år gammel kvinne i Oppegård. Politiets teori er at det kan være snakk om et såkalt "æresdrap".
ÆRESDRAP? Kriminalteknikere fra politiet på åstedsadressen i Oppegård i saken hvor seks familiemedlemmer er siktet for drapsforsøk på en 18 år gammel kvinne i Oppegård. Politiets teori er at det kan være snakk om et såkalt "æresdrap". Foto: Torstein Bøe (NTB scanpix)

Vil fengsle fire etter drapsforsøk i Oppegård

Sist oppdatert:
Politiet varsler at de vil be om varetektsfengsling for fire av de seks familiemedlemmene som er siktet for drapsforsøk på Oppegård.

Blant de seks familiemedlemmene som er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk, er det en 15-åring, en 16 år gammel gutt, en på rundt 18 år og jentas foreldre. Begge foreldrene begjæres fengslet.

De to som ikke fremstilles for fengsling, overføres til barnevernet.

Politiet fikk tirsdag kveld ved 19-tiden vite om en voldshendelse på Flåtestad i Greverud i Oppegård like sør for Oslo, der den 18 år gammel kvinne ble brakt til sykehus. Det skal ha vært en tilfeldig forbipasserende som meldte fra om saken.

Les også: Seks siktet for drapsforsøk på familiemedlem

Den 18 år gamle kvinnen ble ifølge politiet påført store skader, blant annet stikkskader. Hun var onsdag utenfor livsfare.

– Vi vil begjære fire ukers varetekt med to uker full isolasjon for fire av de siktede. Fengslingsmøte vil bli begjært holdt for lukkede dører. De to øvrige siktede er overført til barnevernets omsorg, sier politioverbetjent Rikke Hallgren.

Fengslingsmøtene begynner i Follo tingrett klokken 11 torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere