RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ÆRESDRAP? Kriminalteknikere fra politiet på åstedsadressen i Oppegård i saken hvor seks familiemedlemmer er siktet for drapsforsøk på en 18 år gammel kvinne i Oppegård. Politiets teori er at det kan være snakk om et såkalt "æresdrap".
ÆRESDRAP? Kriminalteknikere fra politiet på åstedsadressen i Oppegård i saken hvor seks familiemedlemmer er siktet for drapsforsøk på en 18 år gammel kvinne i Oppegård. Politiets teori er at det kan være snakk om et såkalt "æresdrap". Foto: Torstein Bøe (NTB scanpix)

Vil fengsle fire familemedlemmer for drapsforsøk

Sist oppdatert:
Politiet fremstiller fire av seks familiemedlemmer, som er siktet for drapsforsøk på en 18 år gammel jente.

Den 18 år gamle jenta ble påført store skader, blant annet stikkskader, og ble bragt til sykehus. Kvinnen er nå utenfor livsfare. Seks personer ble pågrepet, og siktet for drapsforsøk og medvirkning til drapsforsøk, melder politiet.

De fire fremstilles for varetektsfengsling torsdag. Politiet vil begjære dem fengslet i fire uker, to av dem i full isolasjon, skriver politiet i pressemeldingen.

Les også: Seks siktet for drapsforsøk på familiemedlem

To siktede, som ikke blir fremstilt for varetektsfengsling torsdag, blir tatt hånd om av barnevernet.

Advokat Harald Jahren, som forsvarer faren til den 18 år gamle jenta, sier at han ikke vet hvordan faren stiller seg til anklagene, og om han vil samtykke til varetektsfengsling.

Politioverbetjent Rikke Hallgren sier at politiet ønsker å komme i kontakt med personer kan ha sett noe ved Flåtestadveien 8 - 10, like ved Greverud senter og Greverud kirke, i Oppegård kommune, mellom 18.30 og 19.00 tirsdag 12. september.

Informasjon kan gis politiet på mobil 400 28 390 fram til kl.15.30, eller på telefon 64 85 16 00 etter kontortid.

Politiet ber om informasjon fra personer som kan ha sett noe her ved Flåtestadveien 8 - 10 i Oppegård kommune. Bildet er interaktivt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere