RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil gjennomgå Kristina-saken

Foto: MMS-foto: Martin Huseby Jensen/iBergen.no
Sist oppdatert:
Helse Bergen ønsker at Helsetilsynet skal gå gjennom alle sider i Kristina-saken.

Det er på bakgrunn av oppslag i mediene den siste tiden Helse Bergen ønsker at Helsetilsynet skal gjennomføre en bred gjennomgang av alle sider ved denne saken.

- Vi har i dag sendt brev til Helsetilsynet i Hordaland og bedt om dette, sier Anne Kverneland Bogsnes, administrerende direktør i Helse Bergen i en pressemelding.

TV 2 fortalte i går at politiet måtte fjerne pågående leger fra huset til familien Hjartåker, bare dager før Kristina døde.

- Det er viktig for alle parter at saken blir belyst i hele sin bredde, slik at alle hendelser blir grundig gjennomgått fra flere sider. En sak har alltid mer enn én side, og vi ønsker at Helsetilsynet kan vurdere det som har kommet frem i mediene og se det i lys av alle andre forhold i denne saken. Vi ønsker åpenhet i denne saken, og ser frem til en slik gjennomgang, sier Bogsnes.

Hun understreker at hun hele tiden har vært holdt fortløpende informert om alt som har skjedd i Kristina-saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere