*Nettavisen* Nyheter.

Vil ha flere ruter fra Rygge

Norwegian vil gjerne utvide rutenettet sitt fra Østfold.

25.01.08 09:36

(SIDE2): – Vi vurderer rutenettet vårt kontinuerlig, men kan allerede nå si at vi har håp om å utvide med enda flere om kort tid, sier informasjonsdirektør i Norwegian, Anne Grete Ellingsen til Aftenposten.

14 ulike ruter er allerede satt opp fra Moss lufthavn Rygge. Selskapet er foreløpig eneste ruteflyaktør fra denne flyplassen, og bortsett fra Bergen går alle rutene ut av landet.

Norwegian kan allerede melde om solide bookingtall og de fleste bestillingene har kommet på flyene til de typiske feriedestinasjonene langs Middelhavskysten. Så langt har ikke konkurrentene inntatt flyplassen. Informasjonssjef i SAS Norge, Thomas Midteide, sier at det fortsatt ikke er aktuelt for selskapet å etablere seg på Rygge.

De billigste flybillettene blir også litt billigere fra Rygge enn fra hovedflyplassen. Avgiftene er lavere her enn på Gardermoen, og det gir seg utslag på prisene.

Her er rutene fra Rygge:

Bergen, Alicante, Athen, Barcelona, Beograd, Budapest, Istanbul, London Stansted, Malaga, Marrakech, Palanga, Szczecin, Valencia og Warszawa. Rutene starter opp fra februar 2008.

I tillegg bruker charterselskapene Ving, Apollo. Star Tour og Tyrkiareiser flyplassen som avreisested.

Les også:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag