RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha Nokas-bygget flyttet

Gjentatte falske alarmer, fulle utrykninger og væpnet politi. Naboene til Nokas har fått nok, og privatetterforsker Leif A. Lier mener det er gode grunner til å flytte bygget.

Privatetterforskeren og den tidligere politisjefen er kritisk til den korte avstanden mellom barnehagen og tellesentralen, skriver Stavanger Aftenblad.

Beboerne i området og barnehageansatte har bedt politietterforskeren vurdere forholdene og kommentere risikorapporten fra Scandpower.

- Det er første gang jeg er her, og avstanden mellom Nokas og barnehagen skremmer meg. Det var verre enn hva jeg hadde trodd, sier Lier ifølge Stavanger Aftenblad om de fysiske forholdene rundt Nokas-bygningen .

Han peker på at risikoanalysen fra Nokas ikke sier noe om den psykiske belastningen som stadige utrykninger vil påføre nabolaget.

- I tillegg til risikoen i forbindelse med de stadige pengetransportene inn og ut av tellesentralen, blir alle psykisk påvirket av politiutrykninger med væpnede politifolk rundt barnehagen og i boligfeltet, sier han.

Lier konkluderer med at Nokas må flytte ut av det bolignære området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere