RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil holde Tranby-siktet fengslet

NYE AVHØR: Politiet ønsker nye avhør med Per Gunnar Asheims hushjelp etter funn av DNA på ei kaffekvern. Asheim ble funnet død i konas utbrente bil på på Tranby i mars i på en parkeringsplass på Tranby i Lier i fjor.
NYE AVHØR: Politiet ønsker nye avhør med Per Gunnar Asheims hushjelp etter funn av DNA på ei kaffekvern. Asheim ble funnet død i konas utbrente bil på på Tranby i mars i på en parkeringsplass på Tranby i Lier i fjor. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet vil holde drapssiktet kvinne (53) fengslet i ytterligere fire uker.

Den 53 år gamle kvinnen er siktet for å ha tatt livet av ektemannen Per Gunnar Asheim (57). Han ble funnet død i en utbrent bil i utkanten av Tranby 27. mars i fjor, skriver dt.no.

Kvinnen har hele tiden nektet å ha noe med dødsfallet å gjøre.

Hun har sittet varetektsfengslet siden hun ble pågrepet samme dag som mannen ble funnet død.

En slektning av kvinnen var siktet for falsk forklaring og etterfølgende bistand. For over et halvt år siden ble hun eløslatt og reiste hjem til hjemlandet igjen.

Funn av denne kvinnens DNA i en kaffekvern politiet mistenker har blitt brukt til å knuse tabletter som inneholdt samme virkestoffer som ble funnet i kroppen til Asheim, gjør at politiet nå ønsker å avhøre henne igjen.

Politiet er redd den drapssiktede 53-åringen kan påvirke forklaringen til denne kvinnen, og ønsker derfor å holde 53-åringen varetektsfengslet videre.

Håpet er å gjennomføre nye avhør med slektningen i løpet av juni.

– Vi ønsker å forlenge fengslingen med fire uker, sier Vibeke Gjøslien Martins ved Søndre Buskerud politidistrikt.

Les flere saker fra Drammens Tidende her.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere