RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil kaste seg ut av fly

Sist oppdatert:
Natasha er født i New York, oppvokst i Drammen og drømmer om å bli fallskjermjeger.

(SIDE2) Natasha (18) er veldig glad i mennesker og oppmerksomhet. Den store drømmen er å bli første kvinnelige fallskjermjeger. På Me har Natasha, alias Tasha88 , sin egen side.

Møt Natasha her. (www.meside.no/tasha88)

- Etter at jeg var på sesjonen var det ingen vei tilbake. Jeg var hekta. Hver gang jeg ser eller hører om noe som har med fallskjermjegere å gjøre kribler det i armer og ben. Bare tanken på å hoppe ut av et fly, mange 100 meter over bakken og kaste seg ut fra en båt som gjør knop gjør meg helt euforisk, sier Natasha

Natasha ville egentlig bli militærpoliti (MP), men hun var noen centimeter for lav til å komme inn. Hun definerer seg selv som en av gutta når det kommer til det fysiske og avskrekkes ikke av de mange harde utfordringene en fallskjermjeger står overfor.

Gleder seg til å fryse
- Jeg gleder meg faktisk til å være så kald at jeg ikke kjenner føttene mine, å være så sliten at jeg så vidt orker å prate og være så trøtt at jeg sovner stående. Det finnes ingen kvinnelig fallskjermjeger. Det hadde vært fantastisk å klare å bli den første. Jeg har visst lenge at jeg vil, skal og må inn i forsvaret, fortsetter Natasha

Blan B
Selv om Natasha er fast bestemt på å lykkes som fallskjermjeger har hun planene klare om det ikke skulle gå den veien hun håper på.

- Per i dag er jeg ikke sterk nok, men jeg trener og trener, så vi får se om det holder mål. Hvis ikke er backupen hundefører eller panserbataljonen og bli jeger der, sier Natasha.

Glad i mennesker
Natasha er veldig glad i mennesker og oppmerksomhet. Hun bruker Me til til å komme i kontakt med nye mennesker fra hele landet – gutter så vel som jenter, men innrømmer at det ikke hadde gjort noe om hun møtte den helt spesielle gutten snart. Natasha bruker også Me til å vise hvem hun er og som en slags dagbok av sitt liv ved å blogge og legge ut bilder.

Musikken viktig
Musikk er også viktig for Natasha og musikksmaken er bred. Hun liker alt fra Kaizers Orchestra til Beyoncé og mener at festivaler er livet. På Natasha sin side finner du blant annet flere bilder fra Roskildefestivalen.

- Festivaler er tingen for meg. Jeg elsker øl, sommer, sol og bra musikk i godt selskap. Er vel mest et sommerbarn.

MP3 spilleren kommer godt i bruk når Natasha er nedfor, men er hun glad kan hun danse i gangene, nynne for seg selv og smile hele tiden.

- Nevnte jeg at jeg er glad i å prate, avslutter Natasha.

Her finner du Natasha sin side

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere