RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil stenge friluftsperle under båtrace

Sist oppdatert:
Lilletorget Hotell i Trondheim vil bruke populære Munkholmen til et helt spesielt VIP-arrangement under VM i offshore i sommer.

Dermed kan Adresseavisens aprilspøk vise seg å bli alvor. Det populære kulturminnet Munkholmen kan bli stengt for vanlige folk under båtracet som går over flere dager.

500 gjester
Lilletorget Hotell ønsker å gi 500 gjester spesiell forpleining på stedet, skriver Adresseavisen.

Søknaden håndteres av Trondheim bydrift som drifter holmen på vegne av eieren av Munkholmen, Statsbygg. Saksbehandler Gry Janne Øyen sier at man ennå ikke har tatt stilling til søknaden.

- Vi skal se på den i løpet av uken og innhente nødvendige uttalelser fra blant annet Statsbygg, Trondheim byteknikk som forvalter holmen på vegne av Statsbygg, Trondheimsregionens friluftsråd som ivaretar friluftsinteressene og eventuelle andre. Kanskje må vi også orientere politikerne, men jeg er for tiden ikke sikker på om saken trenger formell behandling i formannskapet eller bystyret, sier Øyen til Adresseavisen.

Skeptisk
Trondheimsregionens Friluftsråd er klart skeptisk til at allmennheten skal stenges ute fra et av regionens viktigste friluftsområder flere helger midt i den beste badesesongen.

- Styret har så vidt diskutert saken, men vi vil vente med ytterligere kommentarer til vi har fått saken oversendt, sier friluftsrådets daglige leder Kirsti Jaråker til Adresseavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere