RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil tilbake til offentlig skole

Sist oppdatert:
Mange elever som sluttet i offentlig skole til fordel for privat, har oppdaget at gresset ikke er grønnere på den andre siden.

Elever fra hele landet har kontaktet Elevorganisasjonen og fortalt at de er misfornøyde med den private videregående skolen de valgte. De vil tilbake til sin gratis offentlige skole.

Skoler i Hordaland opplever også å få telefoner fra tidligere elever som vil tilbake. Noen av de private skolene har vist seg å være uorganisert og elevene savner det sosiale fellesskapet de hadde ved den offentlige skolen, skriver Bergens Tidende.

- Litt av poenget her er at Kristin Clemet fra dag én har snakket dritt om den offentlige skolen. Men så oppdager elever etter hvert at de offentlige skolene gjerne har et like bra og kanskje bedre tilbud enn de private, sier leder for Elevorganisasjonen, Halvard Hølleland til BT.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere