*Nettavisen* Nyheter.

Vill biljakt i natt

Tre personer kan vente seg et alvorlig oppgjør med lovens lange arm etter å ha lekt katt og mus med politiet i over en time natt til torsdag.

Politiet på Romerike fikk en hektisk torsdag morgen. De fikk melding om at en bil hadde stukket av uten å betale for drivstoffet på en bensinstasjon ved Skedsmovollen klokken 03.40.

Ville ikke stoppe
Etter å ha funnet bilen kjørende på Jessheim prøvde politiet å få sjåføren til å stoppe. Det ville han ikke ha noe av, og dermed startet en biljakt som skulle vare i nærmere en time.

- Det ble mye kjøring frem og tilbake. Vi var nord for Gardermoen to ganger, før vi kjørte sørover igjen. Og så nord igjen. Etter hvert fikk vi lagt ut en spikermatte ved Maura langs riksvei 35. Den kjørte de over, og bilen mistet ett hjul. Likevel fortsatte ferden, sier operasjonsleder Anders Buvarp til TV 2 Nettavisen.

Kjørte i vogntog
Bilen, en eldre Audi Quatro, som ble meldt stjålet 21. desember, fortsatte i halvannen mil på tre hjul, før politiet fikk stilt et vogntog på tvers over veien. Bilen kjørte i vogntoget.

- De ville ikke gi seg da heller, og to av de tre som var i bilen la på sprang til skogs. Da hadde politibetjentene heldigvis nok adrenalin i kroppen til å springe etter, og ta dem igjen, sier Buvarp.

Hva som var grunnen til at personene i bilen absolutt ikke ville stoppe vet ikke politiet noe om foreløpig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag