RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vill biljakt på etterlyst fange

Sist oppdatert:
En 37 år gammel mann fra Bærum ble tirsdag ettermiddag pågrepet etter å ha kjørt fra politiet. Mannen kjørte i motgående kjørebane på E18 i Sandvika, men ble til slutt stanset.

Biljakten startet etter at mannen hadde stjålet sedler på en Kiwi-butikk på Lilleaker i Oslo tirsdag ettermiddag. Deretter skal 37-åringen ha stjålet en Golf og kjørt ut på E18 i retning Drammen.

- Han har vært på rømmen siden august i fjor da han sonet en dom for vinningskriminalitet, opplyser operasjonsleder ved Asker og Bærum politidistrikt Marlow Grandale.

Grandale sier at politiet måtte bryte forfølgelsen da mannen kjørte i motgående kjørebane i høy hastighet, men klarte like etter å stanse rømlingen ved å sperre veien for Golfen med en sivil politibil.

Hadde på seg kniv

Han ble pågrepet kl. 14.45 ved Hamang like utenfor Sandvika.

- Det er litt uvisst om han var i påvirket tilstand og han hadde kniv på seg under pågripelsen. Han satt seg litt til motverge, men det var ikke verre enn at det ble en forholdsvis grei pågripelse, sier Grandale.

Ingen kom til skade

Bortsett fra noen skader på autovernet, den stjålne Golfen og sivilpolitibilen var det ingen andre trafikkanter som kom til skade under forfølgelsen .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere