Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville drepe kemneren

Foto: Birthe Steen Hansen/iBergen.no
Sist oppdatert:
Mannen gikk berserk da han ikke fikk de svarene han ønsket på skattekontoret i Bergen.

Mannen utløste en storstilt politijakt i Bergen etter at han truet med å drepe de ansatte på kemnerkontoret.

- Men jakten er nå avsluttet. Vi kjenner mannens identitet og jobber utifra det, sier operasjonsleder Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Det hele skal ha startet da mannen, som er i slutten av 30-årene, troppet opp på kemnerkontoret i Neumansgate 1 i Bergen i formiddag, med spørsmål om skatten. Mannen skal ha hevdet at han ikke hadde fått det han har krav på fra skattekontoret.

Da han ikke fikk den hjelpen og de svarene han var ute etter, truet han med å komme tilbake og drepe de som jobber der. Ifølge en av de ansatte på kemnerkontoret kom mannen tilbake litt senere og ringte på døren for å komme seg inn.

- Mannen gikk litt berserk på og truet de som jobber der. De følte det etterhvert såpass ekkelt at de ringte oss. Men da vi kom til stedet, hadde han stukket av, sier informasjonsleder Trygve Hillestad i Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Politiet rykket ut til området, og brukte blant annet hund til gjennomsøk av bygget og området rundt for å finne mannen. Men ved 11.35-tiden forlot hundepatruljen stedet, uten å ha pågrepet mannen.

- Vi jakter nå på mannen. Han har stukket av, og vi vet ikke hvor han har tatt veien, sier Hillestad, og legger til: - Vi tror ikke han er farlig for noen andre. Truslene var rettet mot de ansatte ved kemnerkontoret, ikke som personer men som ansatte der.

Politiet fikk melding om truslene rundt klokka 11 onsdag.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!