Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville du gjort dette?

Sist oppdatert:
Hva om du fant en handlepose full av julegaver?

OSLO (Nettavisen): 35 år gamle Kenneth Harry Lea fra Oslo er en ærlig sjel. Nå jakter han på eieren av en H&M handlepose med julegaver han fant hensatt i Sandvika tidligere denne uken.

Med en gul post-it-lapp klistret på en parkeringsautomat etterlyste han eieren av posen, men ingen har så langt meldt seg.

- Du vurderte ikke å ta posen, så hadde du vært et godt stykke på vei med julegavene?

- He, he. Jeg vet ikke en gang hva som er i pakkene, sier Lea til Nettavisen.

Sto igjen på en p-plass

Han sier han oppdaget posen da han var på vei til jobb på Slependen. På grunn av togproblemer gikk han av i Sandvika den dagen.

På en parkeringsplass i Industriveien rett utenfor Sandvika sentrum sto posen.

- Jeg kikket rundt meg, men fant ingen som lette etter julegaver. Det var heller ikke et typisk sted å sette fra seg en handlepose. Jeg tipper at noen har stått og ordnet med betaling for parkering og så glemt posen, sier han.

Etterlysning med gule lapper
Dagen etter - på vei hjem igjen til Oslo - gikk Lea av i Sandvika og hang to post-it-lapper på parkeringsautomatene der han etterlyste eieren av handleposen.

- Du er en ærlig sjel?

- Jeg har funnet mange ting opp gjennom årene. En gang fant jeg en lommebok ved en skaterampe under en bro. Den inneholdt godt over tusen kroner, og i lommeboka sto telefonnummeret til eieren. Jeg ringte og spurte om han savnet lommeboka si. «Hæ?», svarte han. Han sto i kinokø og skulle akkurat til å betale og hadde ennå ikke oppdaget at lommeboka var borte. Han rakk å hente den og fikk også med seg filmen på Saga kino, forteller Lea, som i det daglige jobber som supportmanager og dermed har 13 års erfaring i å hjelpe folk.

Mer fra Nettavisen:

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!