RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville ha 13-åring som sex-slave

Sist oppdatert:
27-åringen skal også ha tilbudt en 14 år gammel jente 5000 kroner for en natt - hvis han fikk ta bilder.

BERGEN TINGRETT: (iBergen.no) Han erkjente delvis straffeskyld da han møtte i Bergen tingrett mandag, tiltalt for overgrep mot tre mindreårige jenter.

Ville filme
27-åringen skal ha tilbudt en13 år gammel jente penger for å være sex-slaven hans og mannen innrømte i retten mandag at han sa følgende til en annen jente, på 14 år:

- Du får 5000 kroner av meg dersom du er med meg hele natten , da må jeg også få ta bilde av deg og filme deg, sa mannen i retten.

Tatt på toalett
Tre av de mindreårige jenter skal han hatt seksuell omgang med. Den yngste av disse er 13 år gammel. I tillegg er han tiltalt for seksuelt krenkende atferd mot 14 andre jenter.

I januar 2007 ble han tatt på fersken mens han hadde seksuell omgang med en 14-åring på handikaptoalettet i et handlesenter i Bergen sentrum. Han har senere innrømmet overgrepet, men hevdet hun hadde løyet på alderen.

Det samme sier han om en annen mindreårig jente han skal ha forgrepet seg mot i Bergen.

Ba om nakenbilder
De andre jentene skal han ha grisepratet med via internett eller mobiltelefon. Ifølge påtalemyndigheten ble flere av jentene bedt om å sende nakenbilder av seg selv til mannen.

Tidligere er mannen dømt for overgrep mot mindreårige, senest i 2005, etter å ha bedt en 13-åring ta nakenbilder av seg selv og en venninne.

Året før ble han dømt for seksuell omgang med fem barn under 14 og 16 år. Men dommen på to og et halvt år skremte ham ikke fra å fem måneder senere be den 14 år gamle søsteren til et av sine ofre sende ham sine egne nakebilder.

Nye overgrep i prøveperiode
Etter å ha sonet deler av dommen, ble han prøveløslatt i fjor sommer. Men bare fire måneder senere skal han igjen ha begått nye overgrep. Hans stadig tilbakevendende handlingsmønster overfor småjenter har fått statsadvokaten i Hordaland til å legge ned påstand om fem års forvaring.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere