Gå til sidens hovedinnhold

Ville hjelpe mobbeoffer - slo ned to barn

Mannen som skal ha slått ned to tolv år gamle gutter på Skjetten skole onsdag, forklarte i politiavhør fredag at han ville hjelpe sin sønn som ble mobbet på skolen.

Mannen, som er flyktning fra Tsjetsjenia, har ikke vært lenge i Norge og han kan knapt et ord norsk. Sønnen begynte på skolen på Skjetten like før jul, mens en datter har gått der litt lenger. Begge barna har ifølge farens forklaring kommet hjem og fortalt at de følte seg mobbet på skolen.

To dager denne uken har han kommet til skolen for å hente barna. Onsdag samlet det seg flere elever rundt dem, og sønnen skal ha blitt angrepet. Den tsjetsjenske faren skal ha forsøkt å hjelpe sønnen, og i tumultene som oppsto fikk et par andre elever noen slag. Faren har forklart at han ikke forsto hva som ble sagt, og ble engstelig da han opplevde at andre elever angrep dem.

- Han har gitt en versjon av det som hendte, og den er kanskje litt penere enn det vi har fått vite tidligere. Mandag skal vi snakke med rektor og lærere ved Skjetten skole for å få klarlagt bedre hva som skjedde, sier politibetjent Morten Stabell Hansen i Romerike politidistrikt til NTB.

To tolv år gamle gutter skal ha blitt slått ned av mannen. Den ene skal ha fått en knyttneve i hodet, mens den andre skal ha blitt slått i ansiktet. Mannen er anmeldt for legemsfornærmelse av foreldrene til den ene gutten.

(NTB)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar