RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville lure politiet etter konesmell

Konen krasjet uten lappen – mannen må i retten for løgn.

(iBergen.no) Kvinnen skulle kjøre barna i barnehagen da hun smalt inn i en brannhydrant og et trafikklys i Kringsjåveien på Laksevåg i desember i fjor. Hydranten fløy 13 meter gjennom luften og stolpen hele 18 meter. Det viste seg at kvinnen verken hadde eller noensinne hadde hatt lappen, skriver bt.no.

Hun valgte å ringe til ektemannen (35) som kom kjørende i sin Mercedes. Konen overtok denne bilen, mens mannen ble igjen på ulykkesstedet. Der forsøkte han å overtale vitner til ulykken til å lyge for politiet om det som hadde skjedd.

– Si til politiet at det var jeg som kjørte bilen og at jeg er uskadet, skal 35-åringen ha sagt til to av vitnene på stedet.

Vitnene nektet og politiet fikk dermed den korrekte versjonen da de like etter kom til stedet. Den førerkortløse kvinnen ble innhentet, og har senere fått en bot på 20 000 kroner. Mandag må ektemannen møte i retten for å forklare seg. Han er tiltalt for å prøve å påvirke andre til å komme med løgner til offentlig myndighet. I tillegg er han tiltalt for å sende konen uten førerkort av gårde i bilen sin.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere