*Nettavisen* Nyheter.

Ville plukke opp jenter

Foto: Bjørnflaten, Thomas (SCANPIX)

Politiet har en bil med kjent registreringsnummer under oppsikt for å ha forsøkt å plukke opp småjenter ved Oslo City natt til tirsdag

07.04.09 09:30

(iOslo.no)

STENERSGATA: I natt kl. 00.10 ble det meldt om en bil som kjørte rundt i området ved Oslo City der føreren ville plukke opp småjenter. Politiets melder iakttok flere forhold og sa til slutt fra til politiet. En politipatrulje søkte etter bilen i det aktuelle området, men fant ingen. Bilen er under observasjon - politiet kjenner både bilens utseende og kjennetegn.

Bil kjørte av veien

HOLMENKOLLVEIEN: kl. 01.22 i natt ble det meldt om en trafikkulykke i Holmenkollveien. En bil kjørte gjennom et gjerde og ned i en grøft. Sjåføren var ikke på stedet da politiet ankom, men kom til stedet og fortalte at det var han som hadde kjørt bilen, men at han hadde vært hjemme og hentet telefonen før han returnerte. Bilens kupe var hel, det var ikke noe blod og airbagen var ikke utløst. Den 22 år gamle føreren fikk en tur til legevakten. Politiet oppretter sak på forholdet og undersøker nærmere.

Uten førerkort - med piller

DRONNINGENSGATE: kl. 01.56 stanset politiet en bil for kontroll i Dronningensgate. Bilen hadde en tilhenger hvor det stod en motorsykkel og en kappsag. Den 30 år gamle føreren fortalte at han ikke hadde førerkort. På føreren ble det funnet noe narkotika som han forsøkte å kaste fra seg. Motorsykkelen var meldt stjålet i oktober 2008. Politiet undersøker saken videre og mannen ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Stjal sprit - bortvist

KRISTIAN IV's GATE: Fra et serveringssted i Oslo sentrum kom det kl. 02.27 i natt melding om en mann som hadde stjålet sprit fra baren. Han ble bortvist fra stedet i 24 timer og saken vil bli anmeldt.

Fjernsynsapparater stjålet

TRONDHEIMSVEIEN: En rekke fjernsynsapparatet og en del annet gods ble kl. 05.15 meldt stjålet fra en bedrift nederst i Trondheimsveien i morgentimene. Stedet ble sikret og saken blir anmeldt Grønland politistasjon for videre oppfølging.

Les flere nyheter fra Oslo her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.