RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville selge politiet narkotika

(Colourbox)
Sist oppdatert:
Men til arresten ville de ikke. Les helgens politilogg her.

(iOslo.no) Sjåfør sovnet, biler påkjørt og skadet
TØYEN: Kl. 08.30 fredag morgen fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt inn i tre andre biler ved Åkebergveien/Eiriks gate. Føreren av bilen som forårsaket hendelsen, hadde sovnet og kjørt inn i bilene. En bil ble så skadet at den måtte taues bort. Det blir en reaksjon fra politiet mot han som sovnet.

Våpenbærer iakttatt
GRØNLAND: Kl. 10.20 fikk politiet melding fra en person som hadde sett en person som gikk fram og tilbake i Breigata. Da melder så et våpen, ble hun redd og løp inn og ringte politiet. Hun hadde ikke noe beskrivelse av mannen, bare at det var en pistol med brunt skjefte.

Mann med våpen pågrepet
OSLO: Kl. 13.12 lørdag fikk politiet melding fra et vaktselskap som hadde tatt en for naskeri i Arkaden i Karl Johans gate. Da de fikk kontroll på mannen, ble han brysom og de så da et våpen som stakk opp fra bukselinningen. Han hadde også med seg ammunisjon og et magasin. Mannen var 23 år og ble kjørt i arresten.

To pågrepet for hotelltyveri
OSLO: Kl. 22.50 søndag kveld ble det meldt om et hotelltyveri i Oslo sentrum. To personer hadde stjålet en sekk fra en turist inneholdende bl.a. et fotografiapparat. Det hele var filmet på video, og to personer som oppholdt seg på et av hotellrommene ble konfrontert med saken. En av de to hadde også noe hasj på seg. De to - en mann på 20 og en mann på 28 år - ble pågrepet for dette forholdet og kjørt til politiarresten.

Sykkel- og innbruddstyv pågrepet
OSLO: Mandag morgen kl. 03.16 hadde en person brutt seg inn i en båt på Aker Brygge. Mannen ble tatt på fersk gjerning. Det viste seg at tyven hadde ankommet stedet på en sykkel som ikke var hans. Mannen viste seg å være en 37-åring som var ute på tyveritokt. Han ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Politiet ble tilbudt narkotika
OSLO SENTRUM: Kl. 04.56 i dag ble en politipatrulje tilbudt narkotika i krysset Karl Johans gate/Skippergata. I forbindelse med pågripelsen av en 24 år gammel mann, oppsto det et basketak en og tjenestemann fikk en skikkelig kul i hodet. Den pågrepne ble kjørt til arresten, mens mistenkte nr. 2 i dette forholdet klarte i stikke av fra politiet i første omgang.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere