RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinnere på The Gathering

Sist oppdatert:
HAMAR (TV 2 NETTAVISEN): I løpet av påsken har man på The Gathering utpekt både en europamester og fått et troneskifte innenfor flere spillkonkurranser.

Counter-Strike, eller bare CS, heter spillet som i mange år har vært det mest spilte spillet på internett. Dette til tross for at den første versjonen ble sluppet i midten av 1999, noe som er en evighet i dataverdenen.

CS er et spill der lag på fem personer kjemper mot hverandre som terrorister og anti-terrorister.

Prestisjekonkurranse
Årets vinnere av den prestisjefylte CS-konkurransen ble i år vunnet av den norske klanen Northern Star. Sammen med seieren kommer pengepremie på 20 000 kroner, dyre premier fra sponsorer og kvalifisering til «EM i dataspill».

En svært optimistisk gjeng skrur forventningene skyhøyt før denne konkurransen, og sa med alvor i stemmen at de skulle vinne den konkurransen også.

Ny på tronen
I WarCraft 3-konkurransen hadde mange regnet med at DominatoR også i år skulle trekke det lengste strået i finalen, da han har vunnet konkurransen på TG de siste tre årene. Han måtte i år ta til takke med en tredjeplass, og den nye tronen i WarCraft 3 ble overført til Creo som kunne gå ut med 10 000 kroner mer i lommeboka.

I krigsspillet Battlefield vant klanen med det klingende navnet Milorg finalen, og kunne reise hjem fra The Gathering med 15 000 kroner mer enn de kom med.

Overlegen seier
Quake 3 er også en av de virkelige veteranene i gaming-miljøet, og flere lurer litt på hvorfor man ikke har byttet det ut til fordel for et nyere spill. Clux vant trolig den mest overlegne seieren under årets spillkonkurranser på TG og kunne innkassere 10 000 kroner i tillegg til fine premier fra sponsorer.

Sist, men ikke minst, ble en ny europamester kåret på The Gathering i påsken. Konkurransen det ble kjempet i var DDR, også kalt datadans. Vinneren ble Kasu fra Sverige som i finalen slo storfavoritt K-Dogg fra England med dansing som imponerte alle i den store mengden som hadde samlet seg for å se sluttoppgjøret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere