RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vitne jaget raner i Kristiansand

Sist oppdatert:
Et tilfeldig vitne tok opp jakten på raneren som tirsdag slo til mot Handelsbanken i Kristiansand.

Det var rundt klokka 11.15 tirsdag at en væpnet og maskert raner slo til mot Handelsbanken i Henrik Wergelandsgate 5 i Kvadraturen i Kristiansand.

- En enkelt person løp inn i banken og truet med en våpenlignende gjenstand. Vedkommende løp deretter fra stedet, sier operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt til Nettavisen.

Store politilstyrker tok straks opp jakten på raneren. Ingen personer ble skadet i ranet, som ble meldt til politiet klokka 11.20.

Et vitne forteller til Fædrelandsvennen på nett at han tok opp jakten på raneren. Mannen sto på utsiden av Handelsbanken da han så raneren styrte ut. Vitnet la på sprang etter raneren som flyktet inn i et parkeringshus på den andre siden av gaten.

- Jeg handlet instinktivt når jeg begynte å løpe etter ham. Jeg følte at det var det riktige å gjøre, men da det gikk opp for meg hva som skjedde, turde jeg ikke å gjøre noe, sier mannen til fvn.no.

Raneren var bevæpnet og utstyrt med hvit maske. Det er uklart hvor mye raneren fikk med seg, melder TV 2s reporter i Kristiansand.

Politiet jakter på en mann som er 175 til 180 centimeter høy og som under ranet bar en ensfarget, grønnbrun jakke og blå dongeribukser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere