RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Trine Frantzen (Arkivbilde).
Trine Frantzen (Arkivbilde). Foto: POLITIET

Vitner meldte seg i Trine-saken

Ola Thune har fått en rekke viktige henvendelser om mystisk forsvinning i Bergen.

Blant annet har to menn tatt kontakt med privatetterforskeren og forklart at de var de som plukket opp den savnete Trine Frantzen og kjørte henne til Danmarksplass natt til 7. mai 2004.

- Jeg kan bekrefte at de har meldt seg. Grunnen til at de ikke har meldt seg før, er ganske enkelt at de ikke var klar over hva som hadde skjedd. Det gikk først opp for dem da de så programmet på TVNorge, sier Thune til Bergens Tidende.

Ifølge privatetterforskeren bekrefter de to mennene langt på vei historien som Trine Frantzens søster har fortalt, om at Trine ringte henne fra Esso-stasjonen i Bjørnsons gate og fortalte at en navngitt venn var ute etter å ta henne. Søsteren fikk da også snakke med en av mennene som hadde kjørt Trine til Danmarksplass. Thune presiserer overfor BT at de to mennene overhodet ikke anses som mistenkte i saken.

Politiet ønsker nå å avhøre de to vitnene, og politiadvokat Kåre Sognstad sier til avisen at han regner med Ola Thune vil medvirke til at politiet får vite hvem vitnene er.

I tillegg til disse vitnene, skal Thune ha fått en rekke andre henvendelser om saken. Blant annet har noen oppgitt å ha sett Trine også etter at hun ringte på hos venninnen på Wergeland, noe som hittil har vært den siste sikre observasjonen av den savnete kvinnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere