Voldsmann drapstruet politiet

Da politiet pågrep 45-åringen for trusler og vold mot en 26 år gammel kvinne, svarte han med å drapstrue både politibetjenten og hans familie.

- Dere må ikke slippe meg ut i morgen. Da blir det drap med en gang. Og hvis dere ikke slipper meg ut, så dreper jeg den som ikke slipper meg ut, skal kvindølen ha uttalt etter at han ble pågrepet av politiet tirsdag kveld.

Uttalelsen er gjengitt i fengslingskjennelsen fra Kristiansand tingrett, skriver Fædrelandsvennen. Mannen ble torsdag varetektsfengslet for fire uker.

- Han tar truslene svært alvorlig og er oppriktig redd for eget og familiens liv og helse, skriver tingrettsdommer Lillian Skranefjell i fengslingskjennelsen om politimannen som ble utsatt for truslene.

Det var tirsdag kveld at en politipatrulje rykket ut til den 26 år gamle kvinnens hjem, etter at mannen hadde oppført seg truende og voldelig mot kvinnen. Tidligere i sommer har hun anmeldt ham for vold - da skal han ha brukt både kvelertak og kniv mot henne. Mannen var for ruset til å bli fremstilt for varetektsfengsling dagen etter pågripelsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.