RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldsnatt i Stavanger

Sist oppdatert:
En mann ligger til observasjon på sykehuset i Stavanger etter å ha blitt sparket flere ganger i hodet.

Rogaland politidistrikt melder om en voldsnatt i Stavanger sentrum natt til julaften.

En 41 år gammel mann ligger til observasjon med lettere skader på Stavanger universitetssjukehus etter å ha blitt sparket flere ganger i hodet mens han lå på bakken. Politiet fikk melding om denne hendelsen ved Skagenkaien klokka 02.05. En 24 år gammel mann er pågrepet som mistenkt i saken, skriver aftenbladet.no.

- Det synes å være et helt tilfeldig offer, men gjerningsmannen kjenner vi fra før, sier operasjonsleder Henning Andersen i Rogaland politidistrikt til avisa.

Voldsepisoden var ikke den eneste natt til onsdag.

Klokka 03.05 fikk politiet melding om slåssing, også denne gangen ved Skagenkaien i sentrum av Stavanger. En 23 år gammel mann ble skallet ned og fikk ødelagt flere tenner. Den mistenkte gjerningsmannen (22) ble pågrepet og innbrakt.

Kort tid etter opplevde innehaveren av en kebabkiosk i Kongsgårdbakken å bli slått ned av en kunde som deretter forsvant i en drosje. Fornærmede, en 31 år gammel mann, blødde fra munnen samt at han hadde et kutt over det ene øyet, ifølge politiloggen. Også i dette tilfellet har politiet pågrepet den mistenkte, en 28 år gammel mann.


Vis større kart

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere