Voldsnatt på Lillestrøm

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)

Gjengslagsmål, brutale overfall og angrep med knuste ølglass satt sitt preg på Lillestrøm natt til lørdag.

07.03.09 16:20

Minst tre personer ble natt til lørdag sendt til Akershus universitetssykehus (Ahus) etter flere voldsepisoder.

Arr for livet
En mann på 21-år fra Skedsmo ble kjørt med ambulanse til Ahus etter å ha blitt påført to kraftige kutt i ansiktet utenfor en bar i sentrum av Lillestrøm ved 02.00-tiden natt til lørdag.

- Heldigvis er ikke skadene alvorlig, men offeret fikk to dype flenger som vil gi ham arr han må slite med resten av livet, sier operasjonsleder Jan-Erik Fossneset ved Romerike politidistrikt til Nettavisen.

Politiet etterlyser to kvinner av afrikansk opprinnelse. Den ene kvinnen skal ha angrepet mannen med et knust ølglass. De to kvinnene er ikke identifisert, og politiet ber eventuelle vitner ta kontakt, skriver rb.no.

Slått og sparket
Tidligere på kvelden, ved 22.30-tiden, ble en 15 år gammel gutt fra Lørenskog kjørt til Ahus etter flere slag og spark mot hode og kropp etter en slåsskamp ved Lillestrøms kombinerte buss- og togstasjon. En 15-årig gutt fra Skedsmo er mistenkt i saken og vil bli kalt inn til avhør med det første.

Gjengslagsmål
Like etterpå måtte politiet rykke ut til Rema 1000 i Nittedalsgata grunn av et gjengslagsmål.

– Vi fikk melding klokka 22.51 om at rundt 15 ungdommer var i full slåsskamp rett utenfor Rema 1000, sier Fossneset til rb.no.

Operasjonslederen opplyser at ingen ble påført nevneverdige skader i sammenstøtet. - Det var rolig når vi kom, så vi vet ikke helt hva som har skjedd, sier Fossneset til Nettavisen.

Banket opp
To timer tidligere ble en 20-årig gutt fra Nittedal sendt til Ahus med skader etter å ha blitt banket opp av en gjeng gutter - trolig av pakistansk opprinnelse. Episoden skjedde på Strømmen, i krysset mellom Frydenlundsgata og Støperiveien.

- Ikke uvanlig
- Dere har hatt en travel kveld i Lillestrøm?

- Vi har hatt en del å gjøre ja, og det er dessverre ikke uvanlig her opp hos oss, sier Fossneset.

Han konstaterer at Lillestrøm og Jessheim sliter med en del av de samme problemene som politiet i Oslo må hanskes med.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.