RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldsoffer intensivbehandles

Mannen som søndag ble funnet alvorlig forslått med en promille på 4,8 på Grünerløkka i Oslo, behandles fortsatt for uavklarte hode- og ansiktsskader.

- Skadene i hode og ansikt er uavklart, men tilstanden er stabil og han er fortsatt under intensivbehandling, sier informasjonssjef Alf Bøhler ved Ullevål universitetssykehus til TV 2 Nettavisen mandag formiddag.

43-åringen ble sendt til sykehuset etter at han ble funnet blodig, forslått og svært beruset i en bygård i Sannergata på Grünerløkka i Oslo søndag ettermiddag.

En 60 år gammel mann som bor i leiligheten der offeret ble funnet, ble pågrepet og er mistenkt for å stå bak voldsutøvelsen.

Både offeret og 60-åringen var imidlertid så beruset at politiet ikke har kunne avhøre dem.

- 43-åringen hadde en promille på 4,8 da han ble brakt inn. Han ligger nå i narkose på sykehuset, sa vaktleder Ellen Svae ved krimvakta hos Oslo-politiet til TV 2 Nettavisen søndag kveld.

Politiet har avhørt et vitne, men har svært få opplysninger om hva som skjedde. 43-åringen og 60-åringen kjente hverandre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere