RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldssiktet dørvakt tatt ut av jobb

Sist oppdatert:
Dørvakten som skal ha sparket en gjest i ansiktet får ikke gå tilbake på jobben.

(iBergen.no) Natt til lørdag ble norsk-tunisieren Mohamed Ali Selmi lagt i håndjern av flere dørvakter etter å ha forlatt en nattklubb i Bergen sentrum.

Til sykehus
Før han ble satt på håndjern skal han ha blitt slått i ansiktet. Da han lå på bakken skal han angivelig ha blitt både sparket i ansiktet og tråkket på bakhodet. Dette førte til at han ble sendt til Haukeland universitetssykehus der det ble konstatert brudd i øyehulen, hjernerystelse med åpent sår og brudd i nesebenet.

Foranledningen til voldsepisoden var en verbal disputt med en av dørvaktene på utestedet Feliz som hadde nektet Selmi inngang igjen etter at han hadde gått ut fra utestedet. Selmi hevder han hadde glemt å få stempel på hånden og bare skulle inn igjen for å hente venninnen sin som han hadde ventet lenge på utenfor utestedet.

Dørvakten som sparket Selmi i ansiktet er siktet for legemskrenkelse.

- Får ikke jobbe
- Etter en slik episode får han ikke jobbe hos oss. Dette skjer med umiddelbar virkning. En slik episode ser vi på så alvorlig at det vil være uforsvarlig å la ham jobbe videre hos oss. Vi ønsker å fremstå som seriøse aktører og i samråd med politiet har vi kommet til denne beslutningen, sier daglig leder for Vaktvesenet AS til iBergen.no.

Det er forvaltningsenheten ved Hordaland politidistrikt som gir bevilling til dørvakter.

- På nåværende tidspunkt kan vi ikke konkludere med at han bør få trukket tilbake godkjenningen som dørvakt, sier fungerende leder for forvaltningsenheten Kjell Mo til iBergen.no.

LES OGSÅ:
- Banket opp av dørvakter

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere