RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Inge Wallumrød (Mediehuset Nettavisen)

Voldtatt etter dansefest - politiet ønsker tips

Sist oppdatert:
Den 21 år gamle jenta hadde vært på arrangementet Sensation Innerspace på Telenor Arena da hun ble dratt ned i buskene og voldtatt.

Politiet i Asker og Bærum innledet søndag etterforskning av en mulig overfallsvoldtekt etter dansefesten Sensation Innerspace på Telenor Arenda.

En 21 år gammel kvinne som hadde vært på arrangementet skal ha blitt voldtatt av en ukjent gjerningsmann av utenlandsk opprinnelse cirka klokka 01.45.

Ifølge politiet var kvinnen på vei fra Telenor Arena til oppstillingsplassene for bussene. Der mistet hun resten av følget sitt, og hun ble dratt ned i et buskas i et skogholt ned mot Oksenøyveien.

- Det ser ut til å ha vært en fullbyrdet voldtekt. Hun meldte selv fra til politiet og ble straks tatt hånd om. Hun var beruset, og det ble tatt en foreløpig forklaring. Deretter ble hun kjørt til voldtektsmottaket, sier kriminalsjef Nina Karstensen Bjørlo ved Asker og Bærum politidistrikt ifølge en pressemelding.

Politiet søkte straks for å finne aktuelt åsted, men uten resultat. Jenta opplyste at hun også hadde mistet sin mobiltelefon, en gammel sort/grå Sony Ericsson, bankkort og shortsen hun hadde på seg.

Politiet ønsker tips i forbindelse med saken og ber vitner ta kontant hvis de har sett noe på det aktuelle tidspunktet.

Gjerningsmannen skal ha hatt sort, kort hår, være over 173 centimeter høy og snakket gebrokkent norsk.

Kriminalsjefen understreker at saken har høyeste prioritet.

Vitner som kan ha sett noe bes kontakte politiet på telefon 02800 eller 67 57 60 00. Politiet ber også om at du tar kontakt dersom du finner eventuelle gjenstander.

120 ble narko-anmeldt

Asker og Bærum politidistrikt sier de var godt forberedt før årets arrangement av Sensation Innerspace på Telenor Arena. I samarbeid med flere politidistrikt jobbet totalt 90 tjenestemenn og -kvinner for å opprettholde ro og orden samt avdekke narkotikalovbrudd.

Tross at bøtesatsene var satt opp for anledningen, ble 120 festdeltakere anmeldt for narkotikamisbruk og ti innbrakt for ordensforstyrrelser. Flere ble sendt til legevakten, heter det i en pressemelding fra Asker og Bærum politidistrikt søndag ettermiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere