Gå til sidens hovedinnhold

Voldtatt i egen leilighet

Kvinnen (20) som mandag kveld ble voldtatt i sin egen leilighet, har i hele natt sittet i avhør, men politiet har ingen spor etter gjerningsmannen.

Gjerningsmannen fulgte etter kvinnen fra et kjøpesenter før han tvang seg inn i leiligheten hennes i Sandvika i Bærum.

Voldtekten skjedde rett etter klokken 20.00. Naboen i leiligheten ved siden av har ikke hørt rop om hjelp eller bråk, men politiet er overbevist om at kvinnen snakker sant.

- Det er ingen tvil om at voldtekten hun har anmeldt er reell, sier operasjonsleder Asbjørn Bjørnnes Asker og Bærum politidistrikt til TV 2 Nettavisen tidlig tirsdag morgen.

Tvang seg inn
Mannen var totalt fremmed for kvinnen. Ifølge henne er han 20-25 år gammel. Han har kort, mørkt hår og er mellom 170 og 180 centimeter høy. Han er kraftig bygd og har litt mage. Han var iført halvlang jakke, lyse dongeribukser og lyse, beige sko.

- Han var lys i huden, men snakket litt gebrokkent norsk. Derfor tror kvinnen at han var av utenlandsk opprinnelse, sa Grandalen.

- Kvinnen ringte til oss klokken 20.15 og sa at hun hadde blitt voldtatt i sin egen leilighet. Hun sier at personen muligens har fulgt etter henne fra Sandvika storsenter. Han fulgte etter henne opp i gangen til leiligheten, og da hun åpnet døren inn til leiligheten, kom han bakfra og tvang seg inn, sa operasjonsleder Marlow Grandalen til TV 2 Nettavisen sent mandag kveld.

Tirsdag morgen er det ikke kommet inn tips av betydning til politiet.

Natten hos politiet
20-åringen var ved 23-tiden mandag kveld til undersøkelse på sykehus.

- I natt har hun sittet mange timer i avhør hos oss og forklart alle detaljer. Hun vil bli fulgt opp av oss fremover, sier operasjonsleder Bjørnnes.

Jakten på gjerningsmannen fortsetter tirsdag. Politiet har undersøkt åstedet og gått fra dør til dør i nabolaget. Også overvåkningskameraer på kjøpesenteret og i området sjekkes i håp om at gjerningsmannen er fanget opp.

Dersom du har tips i saken, kan du kontakte Asker og Bærum politidistrikt på telefon 67 57 60 00.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene