RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldtektsoffer ber om hjelp

FÅ RESULTATER: En 17 år gammel jente skal ha blitt voldtatt på denne gangstien ved Makrellbekken for to uker siden.
FÅ RESULTATER: En 17 år gammel jente skal ha blitt voldtatt på denne gangstien ved Makrellbekken for to uker siden. Foto: Børre Haugli
Sist oppdatert:
17-åringen som ble voldtatt i Sørkedalsveien ved Njårdhallen, ber publikum hjelpe politiet.

(iOslo.no) Jenta som natt til lørdag ble voldtatt på en gangvei ved Njårdhallen ved Makrellbekken T-banestasjon ber innstendig publikum om hjelp til å pågripe voldtektsmannen, melder Dagbladet.no.

Det er foreløpig lite nytt i saken. Politiet har gransket åstedet, men det usikkert hvilke funn som er gjort. Samtidig er signalementet mangelfullt. Han skal være mellom 25 og 30 år gammel, og var kledd i mørke klær.

Den 17 år gamle jenta var på vei hjem fra byen ved 05-tiden lørdag da hun ble angrepet. Mannen, som hun har beskrevet som østeuropeer, tok tak i armen hennes og tok kvelertak flere ganger.

– Hendelsen har vært så traumatisk for henne at hun fremdeles befinner seg i en slags sjokkfase. Hun sier at det ikke gått opp for henne hva som har skjedd ennå, sier jentas bistandsadvokat, Trine Rjukan til avisen.

Dersom du har noen opplysninger i saken, eller har sett noe mistenkelig i området i det aktuelle tidsrommet, bes du kontakte Oslo-politiet på 22 60 90 50.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere