RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldtektssiktet politimann fortsatt suspendert

Hønefoss (NTB): En voldtektssiktet politimann er suspendert i ytterligere tre måneder etter at ansettelsesrådet i Nordre Buskerud politidistrikt har behandlet saken.

Mannen krevde å få jobben tilbake og klaget på politidistriktets avgjørelse om suspensjon, men ble ikke hørt i ansettelsesrådet, melder NRK.

– Han reagerte med skuffelse, naturlig nok. Han synes det er tungt å ikke få komme tilbake i arbeidet, sier politimannens forsvarer, advokat Jens-Ove Hagen.

LES OGSÅ: Voldtektssiktet politimann løslates

Forsvareren varsler at saken vil bli brakt inn for det sentrale ansettelsesrådet.

Politimannen ble pågrepet onsdag 27. mai i år og er siktet for å ha voldtatt en sovende kvinne, noe som rammes av paragraf 192 b i straffeloven. Han har også ifølge siktelsen sendt seksualiserte bilder til ei tenåringsjente.

I Oslo tingrett ble den siktede mannen fengslet i én uke, men da Borgarting lagmannsrett behandlet anken, mente retten at det ikke var hold i voldtektsanklagene – og han ble løslatt. Spesialenheten for politisaker, som etterforsker forholdet, har opprettholdt siktelsen.

LES OGSÅ: Voldtektssiktet politimann fengslet i én uke

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere