*Nettavisen* Nyheter.

Voldtok kjæresten og bet venninnen

En 23 år gammel mann er dømt for å ha bitt en kvinne og voldtatt kjæresten sin.

25.01.07 12:47

23-åringen er i Oslo tingrett dømt til tre år og tre måneders fengsel for den grove voldtekten.

Den tiltalte bodde sammen med kjæresten sin fram til desember i 2005. Rett før jul hadde de delt en flaske vin. Da de la seg, ønsket han å ha intimt samvær med henne, noe som ble avslått.

Voldtok tre ganger på rad
Dermed gikk han til angrep på henne. Hun forklarte for retten at hun ble slått og kastet rundt i leiligheten, før han til slutt voldtok henne tre ganger i løpet av tre timer.

Dagen etter fikk kvinnen to kolleger til å kaste ut den unge mannen av leiligheten. Hun anmeldte ikke forholdet før han vendte tilbake til leiligheten hennes i begynnelsen av januar.

Bet venninnen
Denne gangen skulle han hente noen ting i leiligheten hennes. Han ble sluppet inn i oppgangen av nabojenta, og hun overleverte tingene til den tiltalte. Eks-kjæresten åpnet deretter døra til gangen, hvorpå han dyttet henne overende slik at hun slo hode og skulder i gulvet.

De to begynte å slåss, og en tredje person som var på besøk hos naboen, stepper inn. Den tiltalte reagerer med å bite venninnen til eksen i låret, som var så hardt at hun har arr den dag i dag.

23-åringen er også dømt til å betale eks-kjæresten 10.000 kroner i erstatning og 120.000 kroner i oppreisning.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.