RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldtok kollega på åpen gate

Sist oppdatert:
Småbarnsfaren skal ha voldtatt en kollega på åpen gate i en bygd i Sunnmøre. Foranledningen var at han ville ta opp bestefarens død.

Rettssaken mot den 28 år gamle småbarnsfaren startet i Sunnmøre tingrett mandag og mannen erkjente straffskyld, skriver VG.

Foranledningen til den grove voldsepisoden som skjedde i en bygd på Sunnmøre natt til søndag for en uke siden, var at 28-åringen ville ta opp bestefarens død med sin kollega.

- Ingen straff kan gjøre opp for min handling, sa mannen i retten ifølge VG.

Den tiltalte skal ha vært frustrert over at dødsfallet ikke gikk inn på ham. Beruset og frustrert oppsøkte han flere festdeltakere lørdag kveld i et forsøk på å snakke om sine følelser rundt dødsfallet.

Da han ikke fikk den ønskede responsen endte 28-åringen opp med å angripe en 22 år gammel kollega som var på vei hjem. Den 22-årige kvinnen ble voldtatt og truet på livet. 28-åringen ble skremt og stakk fra stedet da en bil stoppet i nærheten.

Den tiltalte var ikke klar over at det var en kollega han hadde voldtatt før han ble fortalt dette av sin samboer i fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere