RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldtok ung haiker

Den 17 år gamle jenta hadde tatt feil buss, og prøvde å komme seg hjem ved å haike. I stedet for å få hjelp, ble hun voldtatt.

Nå er en 20-åring som plukket opp haikeren dømt til fengsel i to år og seks måneder for voldtekt, melder NRK Østfold. I tillegg må han betale jenta 100.000 kroner i erstatning.

Overgrepet skjedde i 2003. Den da 17 år gamle jenta hadde vært på fest og var beruset. På vei hjem satte hun seg på feil nattbuss, og endte opp i Fredrikstad i stedet for i Sarpsborg. Hun prøvde å haike for å komme seg hjem, og ble plukket opp av to menn.

20-åringen som fredag ble dømt, satt i baksetet, mens kameraten hans kjørte. Jenta prøvde å hoppe av bilen i fart da mannen begynte å beføle henne, men ble holdt igjen. Sjåføren stanset bilen langs veien, og 20-åringen voldtok jenta i baksetet av bilen. Etterpå satte mennene henne av i Sarpsborg sentrum.

Jenta fikk skrevet ned registreringsnummeret på bilen. Et vitne som fant henne, kontaktet politiet. 20-åringen påsto i retten at jenta hadde hatt sex med ham frivillig, men mange bevis underbygget jentas forklaring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere